A hírekben olvastam, hogyan tudnék spórolni

A hírek olvasása gyakran előnyhöz juttatja az embert, ám még én magam sem gondoltam, hogy ennyire jó helyzetbe kerülhetek általuk.

A karantén időszak sok-sok újdonságot hozott az életünkbe, az egyik ilyen volt az is, hogy egyre inkább nyitnunk kellett az online tér felé, többek között az online rendelések és megbeszélések világa vált mindennapossá.
Eleinte nekem még az internetes vásárlás is idegen volt, aztán, mivel korábban is olvastam a hírportálokon, hogy így rengeteget lehet spórolni, a home office időszaka alatt beadtam a derekam.

Szerettem volna találni egy olyan webshopot, ahonnan sokféle hasznos terméket beszerezhetek a családom számára, így kaptam barátnőmtől a tanácsot, hogy rendeljek a https://www.lord.shop.hu oldalról.
Ő abszolút egyetértett az általam olvasottakkal, ugyanis mióta itt vásárol, azóta sokkal több pénze marad a hó végén. Lilinek 2 kisgyermeke van, és ő a babaholmikat szokta itt beszerezni. Eleinte a pelenka miatt kerültek ide, hiszen az nagyon nagy kiadás egy baba mellett, ráadásul ebben nem lehet kompromisszumot kötni a minőséget illetően. Sokáig keresték a megfelelőt, de végül a LORD Shopon találták meg azt a pelust, aminek az ára is kiváló, mégis van olyan jó minőségű, hogy hatékonyan lehessen alkalmazni. Ebben a webáruházban a kettő ötvözete megvalósult, szóval rászoktak, hogy innen rendeljenek.
Mindezek mellett rengeteg egyéb babaholmit is be tudtak innen szerezni, gondolok itt a popsikrémekre, törlőkre, sőt, még néhány babaruhát is sikerült innen rendelni.
A LORD Shop Lili életét mindenképpen könnyebbé tette, hiszen a két gyermek mellett boltba járni sem egyszerű, sőt, sokszor kifejezetten megterhelő feladat.

Gondoltam, hogyha a legjobb barátnőm ennyire elégedett, akkor nekem is érdemes lehet szétnéznem. Hozzátenném, hogy nekem nincs saját gyermekem még, de kiemelte, hogy ettől függetlenül biztosan találok majd olyan terméket, ami hasznos lesz.

Először a Facebookon néztem utána a cégnek. Igazából le voltam döbbenve, hogy hogyan lehet az, hogy én még nem is hallottam róluk…. több, mint tízezer ember követi őket. Az oldalukon csupa jó értékelést és véleményt láttam, továbbá az oldalon folyamatosan teszik közzé az újdonságokat, akciókat is.
Ennyi ember egybehangzó pozitív véleménye biztosan nem a véletlen műve!

A LORD Shop egy kozmetikai és higiéniai termékeket forgalmazó cég, mely a lakossági vásárlók mellett kis- és nagykereskedelmek kiszolgálását tűzte ki célul. Számukra egyaránt fontos a magas minőség, továbbá az, hogy mindezt azok számára is elérhetővé tegye, akik oda akarnak figyelni a pénztárcájukra. Már több, mint 25 éve a piacon vannak, ami nem kis idő. Az a cég, amelyik ennyi ideig képes hatékonyan működni, talpon maradni, sőt, folyamatosan fejlődni, az biztosan megbízható, és szem előtt tartja a vásárlók teljes körű kiszolgálást.

Neki is álltam, hogy megnézzem közelebbről ezt a webáruházat. Nagyon tetszett, hogy szembetűnően széles a kínálat, és tényleg mindenkire gondoltak: a babatermékektől kezdve a kozmetikai cikkeken át, egészen a háztartási kellékekig minden megtalálható a boltjukban.

Legelőször a kozmetikumokat kezdtem el átnézni. Ezekben ragaszkodom a minőséghez, viszont az ár mindig is fontos volt számomra, így sokszor kellett több helyen is megnéznem, hogy hol van éppen akció. A https://www.lord.shop.hu weblapon megtaláltam a kedvenc tusfürdőm és testápolóm is, aminek hihetetlenül örültem. Kiváló volt az áruk is, szóval innen biztos nem kell átmennem máshova, ugyanis az alapár olyan volt, mint a szupermarketben akció esetén.
Emellett rengeteg jó terméket találtam: sebtapaszokat, borotvákat, amik kellenek a mindennapi élethez, és szerintem szuper, hogy ezek után sem kell többé mászkálnom sehová.
Ami még nagy öröm volt, hogy a tisztítószerek és öblítők, mosószerek is elérhetőek a webshopban. Ezekből is megvan a bevált márka, ám utáltam megvenni őket, mert nehezek, és nagyon rossz volt tömegközlekedéssel hazacipelni őket az egész városon keresztül. Így, hogy itt meg lehet rendelni, megspórolom magamnak a cipekedés terhét.

A rendelés nagyon könnyű a LORD Shopban. Tetszett, hogy lehet készíteni egy ún. kedvenc listát, tehát a legközelebbi rendelésnél már nem is kell átnéznem a teljes kínálatot, ha éppen csak a szokásos kellékek beszerzése a célom.
Az is előny, hogy mindig pontosan mutatják a raktárkészletet, így nem érhet meglepetés engem: biztosan nem fordul elő, hogy valamit megrendelek, majd a csomag kibontásakor szembesülök vele, hogy nincs benne minden, és így mehetek külön boltba.

Ha valaki regisztrál az oldalra, akkor megkönnyítheti a dolgát, hiszen így lehetőség nyílik az adatok mentésére. Ezzel időt lehet spórolni, hiszen nem kell mindig körültekintően beírogatni a rendelési és számlázási adatokat.

A fizetésre számos lehetőségünk van: az utánvét mellett a kártyás fizetés is megoldott, ráadásul mindehhez biztonságos fizetőfelület áll rendelkezésünkre. Ez megnyugtató, hiszen én nagyon megválogatom, hol adom meg a kártyaadatokat, ugyanis fordult már elő, hogy pórul jártam így. Szerencsére itt nem kell ettől tartani, ugyanis nagyon ügyelnek az adataink biztonságára.

Ami nagy előny volt, az az, hogy a futárszolgálaton kívül a Budapest és Pest megyei címekre szállítanak ún. túrajárattal is.
Ez a túrajárat annyit tesz, hogy ilyenkor a LORD Shop saját futárszolgálata útnak indul, és ők viszik ki a csomagokat. Ez a járat egy meghatározott útvonalon halad, minden héten ugyanabban az időben. Amennyiben megoldható, hogy az útvonalon vedd át a csomagot (mert pl. útba esik ott a lakásod vagy a munkahelyed), akkor ez kiváló megoldás. Mivel pontosan tudni előre, hogy mikor fog érkezni a futár, tökéletesen meg lehet tervezni a napot, nem kell egész nap vigyázzba állni, hogy várjuk a csomagot.

Akár hagyományos futárral, akár a túrajárattal rendelünk, a futárnál is van lehetőség kártyás fizetésre, ami sokszor jól jöhet.

Az első LORD Shop csomagomat izgatottan vártam. A túrajáratban nem csalódtam, pontosan abban az időpontban hozták a csomagot, amikorra ígérték. Megbízhatóak, ráadásul olyan kedvező áron hozzák ki a rendelést, hogy még csak meg sem érné venni 2-3 buszjegyet, hogy elmenjek a boltba, a benzinköltséget és parkolási díjat pedig már ne is emlegessük, ha autóval akarnék bevásárolni.

A csomag tartalma nagyon tetszett. féltem, hogy valóban jók lesznek-e a termékek, de mindegyik kifogástalan volt. Hihetetlenül tetszett, hogy végre mindent egy helyről beszerezhetek, a kanapé kényelméből.

A https://www.lord.shop.hu tényleg egy olyan lehetőség, ami képes megkönnyíteni mindenki életét. Legyen szó akár magánemberekről, akár kisvállalkozókról, akik az árubeszerzést oldják meg általuk, mindenkinek csak előnye származhat az együttműködésből.

Azóta már én is követem őket a közösségi médiában is. Mindig figyelem az oldalt, hogyha valamilyen kiemelt akció van, akkor ne maradjak le.
Igyekszem megosztani a híreket is velük kapcsolatban, ugyanis szeretném, hogyha minél több emberhez eljutna ez a kiváló lehetőség.
Lilinek igaza volt, érdemes volt kipróbálnom a LORD Shopot!