A hírekből tudtam meg, hogy ilyen szék is létezik

A minap böngészve érdekes cikkre bukkantam az egyik hírportálon. Ez a bejegyzés hosszasan taglalta, hogy mennyire megváltozott az áruházak kínálata, és hogy milyen új termékek kerültek a piacra az elmúlt években. Bizony volt közötte olyan, ami engem is elgondolkodtatott. 

A figyelmemet az úgynevezett gamer székek és gamer szék árak ragadták meg. Ezek olyan íróasztalhoz, vagyis pontosabban számítógép asztalhoz való székek, amelyeket kifejezetten azoknak terveztek, akik rengeteget játszanak különböző számítógépes játékokon. Mivel az internet korában élünk, így a rengeteg játék és egyhelyben ülés miatt új problémák merültek fel. Egyre több fiatal küzdött a helytelen tartás okozta hátfájással. Ezt hivatott megelőzni ez a bizonyos széktípus. 

Mivel nem gondoltam, hogy ekkora az érdeklődés manapság az ilyesfajta székek iránt, a cikk hatására elkezdtem utána járni, honnan, hogyan, mennyiért lehet beszerezni egy ilyen ülőalkalmatosságot. 

Számos webshop forgalmaz ilyet, így sorra elkezdtem őket górcső alá venni. Nem kételkedem benne, hogy sokkal egészségesebb egy ilyen székben ülni egész nap, mint egy hagyományos irodai változatban, az áruk mégis meghökkentett. Egy-egy ilyen széket sok helyen egy normál, irodai szék árának sokszorosáért árultak. Mivel nem számítottam erre az eredményre, tovább folytattam a kutatómunkát. 

Azért a kezdeti meglepettségemet mérsékelte, hogy azért akadt néhány oldal, ahol egészen jutányos áron lehetett megrendelni ezeket a speciális eszközöket. Az egyik ilyen volt a bestmarkt.hu. Ez a webáruház volt az egyik, ahol a legjobbak voltak a gamer szék árak. Ami külön szimpatikussá tette ezt az oldalt, hogy a kedvező árfekvés ellenére magas minőségű termékeket találtam itt, és rendkívül széles választékot. Az oldal professzionalitása kiemelkedő volt, ezerszer meggyőzőbb volt számomra, mint többi átlagos webshop.

Bár én nem vagyok kifejezett videojáték rajongó, az áruházi böngészés végére még nekem is egészen szimpatikussá váltak ezek a székek. Mire nem jó, ha váratlanul belebotlunk egy érdekes virtuális újságcikkbe? Még a végén én is lecserélem a sajátom egy ilyenre! 

gamer szék árak