A hírekből vajon mindent megtudhatunk?

Híreket hallhatunk a rádióban, a tv-ben és még a telefonunkon is értesülhetünk az aktualitásokról. De vajon tényleg mindent megtudhatunk a hírekből? Nos, ez attól függ, hogy milyen hírportálokat olvasunk. Hiszen az már köztudott, hogy a tv-ben elhangzó hírek sok esetben nem térnek ki minden olyan történésre, ami érinthet minket. Ezért, amennyiben teljes képet szeretnénk kapni a világról, akkor érdemes lehet több oldalról megvizsgálni az eseményeket.

Amikor még diákmunkás voltam, akkor nagyon sokat tanulhattam a munka világáról nem csak a hírekből, de saját tapasztalatból is. A TopiWork Iskolaszövetkezeten keresztül vállaltam diákmunkát, hiszen itt rengeteg állás közül tudtam kiválasztani a legjobbat.

Ha diákmunka után keresgélsz, akkor Neked is érdemes lehet szétnézni a TopiWork Iskolaszövetkezet oldalán. Nagyon informatív a weboldaluk, ezért ha nem tudod pontosan hogyan kell jelentkezni, mi a kiválasztás menete, vagy hogy mi vár rád a kiválasztást követően, akkor ezekről mind tájékozódhatsz az oldalukon. Még a gyakran ismétlődő kérdésekre is válaszolnak, ezért ha felmerül valamilyen kérdés benned, akkor először érdemes lehet itt szétnézni.

Miért érdemes dákmunkát vállalni?

Már diákként megismerkedhetsz a munka világával, nagyszerű tapasztalatra tehetsz szert, és nagyszerű pénzkereseti lehetőség. A diákmunkák rugalmasak, ezért a tanulmányaidhoz igazítva tudsz dolgozni. Ha szeretnél, akár gyakornokként is dolgozhatsz a TopiWork Iskolaszövetkezeten keresztül. Ennek köszönhetően nem csak releváns tapasztalatra tehetsz szert, de ha elégedett veled a cég, akkor akár még a tanulmányaid után is ott dolgozhatsz náluk.

Próbáld ki magad Te is a diákmunka világában! Nézd meg a TopiWork Iskolaszövetkezet munka kínálatát!