A legjobb hírek a legjobb kerékpártartóról

A mai világban szinte túlságosan is elárasztanak bennünket a hírek, így ki kell szűrni, mi az, amit hajlandóak vagyunk befogadni és mi az, amit nem. Alapvetően szeretem tájékozottnak érezni magam, de a sok szörnyűséget egy idő után már inkább elzárom magamtól, mert egyébként is azon vagyok mind a szakmámban, mind a magánéletemben, hogy ne éljek önző módon, ahol hasznos tudok lenni, segíteni bírok valamiben, ott igyekszem is. Annak viszont nincs értelme, ha szorongást keltenek már bennünk a világ borzalmai és csak nyomakodnak ránk egész nap. Szóval ha hírek fogyasztásáról van szó, akkor bizony én inkább a szívemnek kedves témákkal kapcsolatban szeretek olvasni. Legyen szó hobbiról, vagy személyről, de mindig megtalálom a héten azokat az érdekes híreket, cikkeket, bejegyzéseket, amikhez jól esik majd visszatérni a nap vagy olykor a hét legvégén, azaz amikor időm engedi, hogy ezekbe belefeledkezzek. Ez persze nem jelenti azt, hogy elgondolkodtató, nem kifejezetten pozitív hangvételű cikkeket, tárcákat ne olvasnék. Csak igyekszem egyensúlyban tartani ezeket a dolgokat, és amióta erre figyelek, bizony sokkal jobban is érzem magam. Nem mondom, hogy mindenkinek ez a taktika fog majd beválni a hírekkel kapcsolatban, ami nekem működik, de úgy gondolom, hogy egy jó ötlet lehet annak, aki szintén szeretne változtatni kicsit a hírfogyasztási szokásain.

Nos, az is egy érdekes szempont, hogy mennyi hírt fogyasztunk online és mennyire olvasunk még nyomtatott sajtót. Sosem voltam az a kifejezetten napilap típus, inkább a minőségi, havonta megjelenő magazinokat kerestem mindig is, vagy az olyanokat, amik inkább negyedévenként adnak ki egy lapszámot – ezekben természetesen más jellegűek a hírek, mint napi sajtó esetén.

Ha pedig már a híreknél tartunk, akkor igyekszem valami hasznos hírrel szolgálni az olvasóimnak, egyfajta hálaként is: az autofelszerelesek.hu-ról szeretnék most pár szót írni, így elsősorban az autótulajdonosokhoz szólnék. Ez egy nagyon szuper kis weboldal, ha nem csak a híreidet szereted online fogyasztani, de szívesen vásárolsz is a netről. Én azt gondolom, hogy az egyik legpraktikusabb dolog, amit csak ez lehet képzelni, és szerencsére az utóbbi években igen nagy népszerűségnek is örvend, fejlődik a szolgáltatás minősége és az elérhető termékek skálája. Így jutottunk el az autós felszerelések és kiegészítők online forgalmazásáig is. De hogy mit is takar e két fogalom? Csak hogy néhány példával éljek: az autofelszerelesek.hu-n kapható kerékpártartó tetőcsomagtartóra, kartámasz, hólánc, légterelő, ablaktörlő lapát, telefontartó, de még motor és elektromos bicikli is. Sőt, nem csak vásárolni lehet, hanem bérelni is, de arról majd később.

kerékpártartó tetőcsomagtartóra

Miért lehet nagyszerű választás az autofelszerelesek.hu oldalról a kerékpártartó tetőcsomagtartóra?

 • Először is: biztosan meg fogod találni az autóddal kompatibilis eszközt, mert számos típus és szett közül válogathatsz, akár párban, hármasával vagy négyesével is beszerezheted a tartóeszközt.
 • Nem elég, hogy az otthonodig szállítják a megvásárolt terméket – a méretektől és súlytól függő szállítási feltételeknek azért nézz utána a honlapon! -, az autofelszerelesek.hu-mál ráadásul kedvező árakon tudod beszerezni, amire szükséged van.
 • A garanciát sokkal könnyebben tudod érvényesíteni hazai terepen, akkor is, ha külföldi márkáról van szó. Az autofelszerelesek.hu pedig biztos garanciát vállal a termékeire.
 • A weboldalt könnyű kiismerni, felhasználóbarát kialakítása révén gyerekjáték a vásárlás azoknak is, akik nem gyakorlottak a webshopok terén.

  De nem a kerékpártartó tetőcsomagtartóra az egyetlen opció, ha négykerekű járművedre plusz pakolási felületet szeretnél. Például a vonóhorgos szállításra is találhatsz megoldást a megfelelő menüpont alatt. Sőt, a már említett bérlés is opció lehet, ha tetőboxról van szó. Előfordulhat ugyanis, hogy nem tudunk vagy nem szeretnénk éppen egy új tárolóra beruházni, azonban egy utazásra mégis szükségünk lenne egy ilyen kiegészítőre. Sőt, akár az is lehetséges, hogy a vásárlás előtt szeretnénk gyakorlatban is próbára tenni a kinézett terméktípust. Mivel bérlés előtt e-mailben lehet foglalni, ezért nem érdemes sokat vacillálni, az természetesen mindenképp ellenőrzésre kerül, hogy járművünk kompatibilis-e az adott tetőcsomagtartóval. Minimum négy nap fizetendő bérlés esetén, abban az esetben is, ha csak egy napra szeretnénk kibérelni a kiválasztott tetőboxot. A weboldalon található táblázat összefoglalja a különböző típusok űrtartalmát, árát és az egyéb fontos tudnivalókat.
 • Az autofelszerelesek.hu tehát komplex szolgáltatást kínál: termékeket forgalmaz és bérbe is ad.
 • Kaphatóak náluk olyan kiegészítők is, amik nem csak az autóban jöhetnek jól, legyen szó például egy strapabíró kosárról, masszív kulacsról vagy egyéb kisebb termékekről.
 • Minden elérhető kényelmesen, akár a telefonunkról vagy asztali gépről: nem kell nyitvatartási időhöz igazodni, a vásárlás kényelmes és gyors.

  Bízom benne, hogy érdemes volt megírnom ezt a kis bejegyzést az autofelszerelesek.hu szuper termékeiről. A férjem nagy autó rajongó, és hát ezek után mondanom sem kell, hogy mindent tőle tudok a webshopról és a cégről, ugyanis többször rendelt már tőlük, így mondhatni, hogy visszatérő, elégedett vásárló lett. Korábban sokat vesződtünk azzal, hogy autós szaküzletről autós szaküzletre jártunk annak érdekében, hogy mindent beszerezzünk, ami szükséges egy évszakváltáskor például vagy évente, de amióta tudunk az autofelszerelesek.hu létezéséről, nagy teher esett le a vállunkról. Szóval tényleg maximálisan kényelmes és praktikus az egész. A weboldal kialakításában az az egyik kedvencem, hogy már a termékadatlapok megnyitása előtt csomó hasznos dolgot közöl az árucikkekről egy-egy kis ikon segítségével a kép mellett, így időt is spórol nekünk. Persze azért nyugodtan lehet használni a szűrőket és a keresőket is, de mi azért már gyakorlottan és célirányosan indulunk neki a vásárlásnak…