Breaking news: Megtaláltuk a legénybúcsú tökéletes receptjét!

A tökéletes legénybúcsú létezik egyáltalán? Szerintünk igen! Nem kell hozzá sok minden, csak a vőlegény, a legjobb barátai, egy hajó és rengeteg alkohol.

Persze, sokakban felmerülhet az a kérdés, hogy jó, de honnan szerezzünk hajót? A hajókról automatikusan a tengerre asszociálunk, a külföldi legénybúcsú pedig legtöbbször azonnal egy hatalmas nemet kap a résztvevőktől.

De most jön a jó hír, ugyanis nem kell ahhoz külföldre menni, hogy egy tökéletes legénybúcsút szervezzük a vőlegénynek, a barátunknak.

Alapvetően a hangulat az, ami az egész sikerét meghatározza. A lényeg, hogy csak a jó barátokat hívjuk. Ilyenkor nem kell illedelmességből mindenki plusz 1 barátját meghívni, szorítkozzunk csak azokra, akiket a vőlegény biztos, hogy szívesen látna és átmulatná velük az utolsó olyan éjszakát, amikor még nem férj, hanem csak vőlegény.

Ezek után indulhat a megfelelő helyszín keresése, amiben most segítünk: egy hajó az.

legénybúcsú
legénybúcsú

A legtöbb férfi imádja a hajókat. Mondhatjuk, hogy sztereotípia, de a járművek szeretete mégis inkább a férfiakra jellemző, mint a nőkre. Ha a barátunk szereti a hajókat, akkor azért vigyük arra, ha pedig még nem hajókázott akkor azért, mert egy életre szóló új élmény lehet.

Az esküvő dátuma fix, így nem nagyon lehet tologatni a legénybúcsú idejét sem, fogjuk rá tehát, hogy ezzel már nincsen gondunk. Ha megvan a legjobb időpont és a legjobb hely, akkor már nem is kell sok mindenen agyalnunk.

A balatonpro.hu oldalon lehet olvasni a szolgáltatásaikról. Ez egy olyan cég, akik rendezvényszervezéssel foglalkoznak. Van náluk minden, amit csak szeretne az ember, a konferenciatermekbe szervezett ülésektől kezdve a csapatépítőkön át a legénybúcsúkig. Nem mondom, hogy egy konferencia nem lehet érdekes, sőt, a nagy többség elég érdekes, de azért, ami minket jobban lázba hoz, az a legénybúcsú egy vitorláson.

A cég több csomagot állított össze külön hölgyeknek és uraknak is. A lánybúcsúról most nem ejtenénk szót, az érdeklődők megtalálják a részleteket a balatonpro.hu oldalon.

A legénybúcsú programok és árak attól függően alakulnak, hogy mennyi időt szeretnénk a vízen tölteni. A cég hajót és kapitányt is biztosít, a srácok pedig a kapitánnyal együtt részt vehetnek a hajó irányításában, miközben a balatonpronak hála nem szenvednek hiányt alkoholban és jó hangulatban.

Nagy előnye a vízen tartott legénybúcsúnak, hogy a szomszédokat nem zavarja a zene, és ha nyár van és jó idő, akkor a strandoló tömeggel sem kell megbirkózni, akár a Balaton közepén is tarthatjuk a bulit.

Garantáltan életre szóló élmény a Balaton közepén egy hangulatos vitorláson aludni.

A vitorlás után pedig Siófok legmenőbb szórakozóhelyein lehet mulatni az est hátralevő részén, majd a hajóban lehet aludni is.

A vitorlás ugyanis éjszaka az ünneplők szállása is lehet.

Időjárás garanciát is adnak, tehát ha rossz az idő, akkor visszaadják a befizetett pénzt és folytathatjátok a B tervvel, de ha arra van igény, akkor a kikötőben levő bárban folytatódhat a móka korlátlan italfogyasztás mellett.

A balatonpro nagyon jól kitalálta ezeket a programokat. Az összes náluk tartott legénybúcsú nagyszerűen alakult, tényleg életre szóló élményekkel lettek gazdagabbak a résztvevők.

Ahhoz képest, hogy egy akár egész napos vitorlásbérlést is tartalmazhat a választott csomag, igen kedvezők az áraik. A korlátlan alkohol fogyasztás és az éjszakai bulibelépők már csak hab a tortán.

Tehát, ha te szervezed a legénybúcsút, de nem akarod a sokadik kocsmatúrára, paintballra vagy sör-biciklizésre elrángatni a többieket, akkor ez a te programod!

Még senki sem csalódott a balatonpro által szervezett programokban, mert náluk a vendég az első és ez a mentalitás tesz róla, hogy minden a legnagyobb rendben menjen.

A Balaton pedig remek hely a legénybúcsúra, főleg nyáron a melegben, mikor a városban az égető aszfalton kellene végigvergődnie a csapatnak, itt pedig strandolhatnak ehelyett a tó közepén. A választás a tiéd, de szerintünk ez a legjobb, ami egy legénybúcsún történhet.