Cégalapításon gondolkodsz? Így tudod megtenni 2021-ben

https://topcegalapitas.eu

Régóta készülsz arra, hogy saját céget alapíts? Már van ötleted a névre és megvan a szükséges kezdőtőke? Tudod, hogy ki lesz az ügyvezető és a tulajdonos?

Szóval csak a kezdőlökés hiányzik?

A https://topcegalapitas.eu weboldalon megszerezheted a szükséges kezdőlökést saját céged elindításához. Emellett pedig tájékozódhatsz arról is, pontosan mik a feltételei 2021-ben egy cég megalapításának.

Ezek kellenek a cégalapításhoz

A https://topcegalapitas.eu egy cégalapítással és székhelyszolgáltatással foglalkozó weboldal. Amellett, hogy kedvező feltételekkel tudod elindítani náluk saját cégedet, abban is sokat segítenek, hogy pontosan mi is kell ahhoz – milyen feltételek, milyen háttér stb.,- hogy valóra válthasd cégalapítási álmaid.

A cégalapításhoz minden résztvevőnek – a tagoknak és az ügyvezetőnek is – magával kell vinnie minden személyes dokumentumát, amire a folyamat során szükség lehet. A weboldal tájékoztatja az érdeklődőket arról, hogy ezek az igazolványok a személyigazolvány, a lakcímkártya és az adóigazolvány. Ezek nélkül tehát se te, se senki a cégalapításban résztvevők közül ne induljatok el, ha céget indítani mentek.

Illetve vinnetek kell magatokkal egy igazolást, hozzájáruló nyilatkozatot, ha saját székhelyet vagy telephelyet szeretnétek megnevezni. Ehhez a https://topcegalapitas.eu munkatársai kérés esetén elküldik a szükséges kitöltendő formanyomtatványt. Fontos, hogy ilyen nyilatkozatra nincs szükségetek, ha igénybe veszitek az oldal által nyújtott székhelyszolgáltatást is.

Erre figyelj az ügyvezető és a tulajdonos megnevezésekor

A https://topcegalapitas.eu azt is összegyűjti neked, hogy mire kell figyelned, amikor ügyvezetőt és tulajdonost választasz saját céged élére.

Az ügyvezetőd legyen 18 éven felüli személy, aki semmilyen szempontból (pl. cégjog vagy NAV által) nincs eltiltva a cégalapítás jogától, illetve cselekvőképes is. Emellett rendelkezzen tiszta erkölcsi bizonyítvánnyal is. (Az oldal figyelmeztet rá, hogy ennek kiváltására csak büntetett előélet esetén van szükség.)

Céged leendő tulajdonosára ugyanezek a feltételek vonatkoznak. Kivéve azt, hogy a megnevezett cégvezető esetében nem feltétel a 18. életév betöltése, az eltiltások közül pedig csak a NAV-ra vonatkozó szabály él.

Ezekről tájékoztat még a https://topcegalapitas.eu oldal

A cégalapítás 2021-re vonatkozó feltételei mellett az oldalon megismerkedhetsz a cégalapítás folyamatának pontos lépéseivel. A https://topcegalapitas.eu szolgáltatásainak igénybevétele esetén egy egyszerű. 7 pontból álló folyamat végrehajtásával már meg is alapíthatod saját céged. A folyamat első lépése a telefonos bejelentkezés, és a szükséges formanyomtatványok kitöltésének elintézése. A 7. lépés pedig tulajdonképpen a véglegesítése annak, hogy saját céggel rendelkezel. A cégalapítás folyamata során az oldal munkatársaitól minden segítséget megkaphatsz ahhoz, hogy a saját céged elindítása tényleg valóra vált álom lehessen.

A cégalapítás lépései mellett pedig azt is listába szedik neked, hogy mit kell megtenned a cégalapítási folyamat megkezdése előtt (például: ügyvezető és tulajdonos kiválasztása, járulékok átgondolása, pontos cégforma átgondolása stb.). Illetve összegyűjtik neked azt is, hogy mik azok a teendők, amiket a cégalapítási folyamat vége után, bizonyos határidőn belül (5, 8 vagy 15 nap, ügytípustól függően) meg kell tenned ahhoz, hogy valóban elindulhasson a munka saját cégedben.

Csomagajánlatok, hogy a neked és a víziódnak leginkább megfelelő módon kezdhess

Mint említettem, a https://topcegalapitas.eu nem csak összegyűjti, hogy mik a pontos teendők, amiket végre kell hajtanod ahhoz, hogy saját céged lehessen. Hanem egyúttal meg is alapíthatod velük saját cégedet. Ha nincs saját székhelyed, ennek a biztosítását is el tudják intézni neked, hiszen székhelyszolgáltatással is foglalkoznak. Ezen kívül pedig remek, kedvező árú cégalapítási csomagokat kínálnak neked, hogy a kezdőtőkédből a lehető legkevesebbnek kelljen elmennie az alapítás költségeire.

Ha érdekel, pontosan hogyan tudsz útjára indítani egy saját céget 2021-ben, vagy netán már indulnál is, csak szolgáltatót keresel ehhez, mindenképpen nézz szét a https://topcegalapitas.eu-n!