Jó hír az autódnak

Amíg a szüleimnél laktam, a rendszeres napi rutinunk közé tartozott az esti híradó megnézése. Igazából élveztem, fontosnak tartottam, hogy értesüljek a világban zajló eseményekről. Azt éreztem, hogy egy néhány percig tartó tájékoztató nem elég ahhoz, hogy teljes képet kapjak bármiről, de sosem olvastam utána semminek. Maximum nagy ritkán.

Próbálkoztam hosszabb cikkek olvasásával, de a legtöbbször olyan negatív hangulatba sodort a sok ijesztgetés, hogy azóta rá se nézek a hírportálokra sem. Engem inkább teljesen más jellegű hírek érdekelnek: például a barátaim történetei, egy jó program elindulása vagy érdekességek bemutatása. Ezek is hírnek mondhatóak, nem igaz? Persze érdemes tudni, hogy mi történik tágabb körökben, de úgy érzem, nem hiányzik az életemből az állandó tudósítás.

Nekem az olyan hírek hiányoznak, amiben hitelesen bemutatnak egy szuper szolgáltatást, terméket, élményt. Nem a cégek saját reklámaira gondolok, mert magáról bárki tud szépet mondani. Éppen szervizbe kellett volna vinnem az autómat, de mivel új voltam a városban, fogalmam sem volt, hogy hova vigyem. Kellett volna egy jó hír nekem, meg az autómnak is…

Végül mitévő lehettem, elkezdtem keresni a közelemben lévő szervizeket. Mind közül egyetlen egyen akadt meg a szemem, ez volt a MetaAutoszerviz oldala. A többihez képest sokkal igényesebbnek tűnt a weboldal, sok-sok információval. Legfőképpen annak örültem, hogy lehetőség nyílt időpontot foglalni, így már nem kellett azon stresszelnem magamat, hogy vajon hol és mikor fogok egyszer sorra kerülni.

Számos szolgáltatást kínálnak, amiket le lehet csekkolni az oldalukon. Ezzel azokat a köröket sem kellett végigjárnom, hogy odamegyek, és azt a választ kapom, hogy: “áhh, ezt sajnos nem tudjuk megcsinálni”. Mármint, ha az embernek kicsit öregebbecske autója van, nem olyan egyszerű a dolga ilyen téren. A MetaAutoszerviz azonban direktben kiemeli, hogy kevésbé modern járműveket is kapacitásukban áll megjavítani. Bingo!

Úgy éreztem, hogy végre megtaláltam a jó hírt, így időpontot foglaltam hozzájuk. Ezt gördülékenyen sikerült véghez vinni, azonnal fogadtak a lefoglalt helyemen. A műhelyük tisztán van tartva, ez már professzionalitást és megbízhatóságot tükrözött számomra. Ahogy az oldalukon is írták, az autó javítását nem rögtön az általam megjelölt probléma megoldásával kezdték, hanem mindenek előtt teljes egészében átvizsgálták a kocsimat. Megnyugtattak, hogy amint készen állnak a javításra, értesíteni fognak az állapotáról, és megadják az árajánlatot.

Meglepődtem, hogy egy márkafüggetlen autószerviz hajlandó volt erőfeszítéseket tenni arra, hogy gyorsan és egyszerűen lehessen intézni ügyeket online formában. Az árajánlatot is végül interneten keresztül kaptam meg. Csak abban az esetben kezdték meg a munkát a kocsimon, hogy elfogadtam a megküldött árajánlatot. Ez azt jelentette, hogy nem kellett számítanom plusz költségekre. Ezenkívül semmi olyan nem jöhetett közbe, amiről ne tudtam volna, hiszen minden mozzanatról tájékoztatást kaptam, szintén online, egy munkalap formájában.

A MetaAutoszerviz munkatársai végül csak azt az egy hibát találták, amire én is számítottam, a kuplung nem működött rendesen. Az oldalukon már elolvastam, hogy ilyenkor a legtöbb esetben cserélni kell a kuplungot, és ez természetesen megtörtént. Nem akartam feleslegesen kérdezősködni, mert tudtam, hogy részletesebben lehet olvasni egy-egy szolgáltatásról az oldalukon. Tényleg mindent javítanak: féket, klímát, kipufogót, de egyszerű állapotfelmérést is végeznek.

MetaAutoszerviz

Mivel rajtuk keresztül szereztettem be a cserélendő alkatrészt, garanciát kaptam rá. Emellett a MetaAutoszerviz munkatársai által elvégzett javításra is garanciát kínáltak, így biztos voltam benne, hogy igyekeztek a lehető legprecízebb munkát elvégezni.

Azóta a kocsim újra boldogan jár, és én nem is lehettem volna elégedettebb. Régen találkoztam ennyire ügyfélközpontú szolgáltatással, így itt a jó hír mindenkinek: MetaAutoszervizbe érdemes eljárni!