Karácsonyi akciólesen, avagy mit mondanak az újságok

Karácsony: a többség kedvenc ünnepe, mindenki várja, november végétől már szólnak a karácsonyi dalok, kezdődnek a leárazások, de közben ott van bennünk az a nyomasztó érzés is, hogy nagyon közel az év vége (habár ezt idén lehet nem is annyira bánjuk). Mennyi elintéznivaló, kinek mit kellene venni, megint tömeg lesz mindenhol, az üzletek egyre korábban kezdik a karácsonyi termékek árulását, ami egyre korábban rányomja a bélyegét erre az időszakra és valahogy soha nem a meghitt hollywoodi filmes hangulat járja át az embert a plázákban és a tömegközlekedésen, hanem egy feszült légkör teremtődik. Hab a tortán, hogy idén bekerült a repertoárba 2020 leggyakrabban használt kifejezése, a covid vírus, ami előreláthatólag szépen beleszól a karácsonyunkba is. Kétségtelen, idén azért más lesz az ünnep, mindenkinek a családjában van, aki a biztonság kedvéért inkább otthon marad, van, aki elbagatellizál, egy biztos az idei év vége kicsit más hagyományokat fog teremteni.

A legtöbben rajongással várjuk az esztendő ezen időszakát, szeretünk hosszan ráhangolódni, vásárolgatni, ilyen-olyan új dekorokat beszerezni, amivel az otthon tényleg ünnepi hangulatúvá varázsolható. Idén azt javasolnám, hogy mégis próbáljuk meg kerülni a nagy plázázásokat, és tömeggel együtt járó vásárlást, ne hagyjunk semmit az utolsó pillanatra, hanem okosabban, tudatosabban tervezzük a vásárlásunkat. Ebből akár még valami jó is kisülhet a jövőben.

Ha összeszedetten és célirányosan vágunk neki az üzleteknek, kevesebb idő alatt végzünk, kevésbé visz el a vásárlási láz, nem lesz bolyongás a ’semmibe’, hanem gyors, kevésbé stresszes és vírusmentes lehet a karácsonyt megelőző időszak. Ebben nagy segítség, ha előre kinézzük a termékeket, de persze senki nem szeretné egyesével végig böngészni a boltok honlapjait, mire kiválogatja mi az, amire valóban szüksége van. Erre van már megoldás, itt nézd meg, az akcióleső honlapját, amely összegyűjti nekünk a nagyobb áruházak aktuális újságait. Kiemeli az akciókat, leírja, hol milyen termékcsoportokból lehet válogatni. Ezen az oldalon megtalálhatod különböző babaáruházak termékeit, nagy szupermarketek akciós és aktuális újságait, cipőboltok, kozmetikai üzletek termékeit is. Az oldalon találhatsz kuponokat, amik akár ajándékötletnek is szuperek lehetnek, ha nincs más kézzel fogható a tarsolyodban. Az újságokon kívül nézelődhetsz külön akciós termékenként is, itt is üzletenként fogod megtalálni a leértékelt árucikkeket. A termékekről az áruházak felkeresése nélkül leírásokat is találhatsz, így gyorsabban össze tudod írni, hol mit és kinek szeretnél vásárolni. Amit én a legjobban szeretek az akciólesőben, hogy az újságok dátuma is jól láthatóan szerepel, tehát az érvényességet is könnyen meg tudom találni. Ez egy nagyon gyors és hatékony módja, hogy megtaláld hol mit tudsz a legjobb áron beszerezni és gyorsan letudd a karácsonyi őrületet, legyen szó ajándékról, lakásfelszerelésről vagy élelmiszerről, hogy utána már csak az otthoni boldog, izgalmas készülődésre kelljen fókuszálnod. Ami a legjobb benne, hogy online minden megnézhető, rugalmasan bárhol használható és akár telefonon az eladóknak is meg tudod mutatni pontosan mit néztél ki náluk, így a segítségükkel és az akciólesővel még hatékonyabb lesz a vásárlás.

Ha felkeltette érdeklődésed az oldal, nézz utána te is, hogy miről is beszéltem. Kellemes, kevésbé stresszes, vidám böngészést kívánok!