Ha nyári gumit keresel, tudd meg, hol vehetsz most akciósan!

Te is rájöttél, hogy hirtelen megérkezett a nyár? Ez nálad is azt jelenti, hogy új nyári gumikra van szükséged, a lehető leggyorsabban? Hozzászoktál a házhoz-szállítás kényelméhez és online vennél autógumit is?

Ráadásul jó lenne, ha mindezt akciós áron tehetnéd?

Az egyik autós dolgokban jártas barátom a múltkor ajánlott egy weboldalt, ami válasz az összes előbb feltett kérdésre!

Hatalmas nyári gumi akció!

A barátom által ajánlott oldal a gumidiszkont.hu, ami egy autógumik eladásával foglalkozik. Természetesen egyaránt vehetünk náluk nyári-, téli és négyévszakos abroncsokat is, de mivel most köszöntött be a nyár, így most leginkább ez az aktuális.

A webshopban remek minőségű, márkás lábbeliket vásárolhatunk autóinknak. Az árak abszolút kedvezőek, ráadásul most hatalmas nyári gumi akció is van náluk, így nem biztos, hogy érdemes tovább várni, ha gumira lenne szükséged!

A kedvező árak mellett kedvező szállítási feltételek

A nyári gumi akció mellett azért is gondolkodom azon, hogy a gumidiszkont.hu-ról vásárolok, mert az elmúlt másfél évben eléggé hozzászoktam a házhoz-szállítás kényelméhez. Az autógumi vásárlásban azt utálom a legjobban, amikor jó hosszan autókázom azért, hogy elhozzam valahonnan az új gumikat. Ráadásul mivel indul újra az élet, időm se nagyon lenne most gumikért rohangálni.

A gumidiszkont.hu azonban ezt a problémát is megoldja: a megrendelt gumikat házhoz is tudják szállítani! A náluk kapható gumiabroncsok áraihoz hasonlóan a házhoz-szállítás költségei is nagyon kedvezőek (1490 ft/gumiabroncs). Ráadásul a szállítási idő is hihetetlenül jó: 12 óráig megrendelt gumikat 1, a 12 óra után rendelteket 2 nap alatt kiszállítják.

Ha te is nyári gumi akciókat vadászol éppen, ez a weboldal neked is megér egy kattintást!