Hol tartsuk a hírforrásainkat?

Tájékozódni a legfontosabb dolgok egyike. Szükség van rá, szinte bármelyik munkaterületen dolgozunk is, nem utolsó sorban pedig a saját szórakoztatásunkra is olvashatunk cikkeket, híreket, könyveket, magazinokat, tanulmányokat. De mégis miért? Vegyük sorra őket. Cikkeket, híreket, tanulmányokat azért érdemes olvasni, hogy tudjuk mi van körülöttünk. Az ember társas lény, lételeme a beszélgetés, beszélgetni azonban nem csak arról lehet, hogy mi volt tegnap este a vacsora, milyen az időjárás, vagy mennyire fárasztó a munka, hanem bizony a világról is. Kultúráról, vallásról, politikáról, mindennapi eseményekről, megosztó véleményekről, mások döntéseiről, tendenciákról. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy rendszeresen olvassunk cikkeket, híreket, hiszen csak így lehetünk tisztában vele, hogy mi van körülöttünk. Magazinokat ugyanezen okból érdemes olvasni, de ezek nem mindig kapcsolódnak aktualitásokhoz. A magazinok rendszerint befogadhatók mindazok számára is, akik idegenkednek a közélettől, és inkább foglalkoznának csak kultúrával vagy egy-egy specifikusabb témával. Könyveket olvasni egyszerre jelenthet tájékozódást és esztétikai élményt is. A szépirodalmi művek hatnak az érzelmeinkre, gyönyörködtetnek, elgondolkodtatnak, elbizonytalanítanak és segítséget nyújtanak. A könnyedebb irodalmak csupán elkalauzolnak minket egy alternatív világba, az ismeretterjesztő könyvek és a szakkönyvek pedig segítenek tágítani a világunkat, segítenek eligazodni a minket körülvevő dolgokban.

női bőrtáska

Sokan azzal érvelnek az olvasás ellen, hogy nincsen idejük. Mégis mikor olvassak, egész nap dolgozom – mondják ők. Tulajdonképpen igazuk van, de mégsem. Ennek az az oka, hogy valóban nehéz időt elkülöníteni erre dolgozó emberként, viszont sokan elfelejtik, hogy bizony nagyon sok holtidővel rendelkezünk. Szinte mindenki. Holtidőnek számít például amikor reggelente és esténként ülünk a buszon, vonaton; amikor megisszuk a reggeli kávénkat; amikor kisebb szüneteket tartunk a munkában; amikor várakozunk egy újabb feladatra; vagy amikor egy barátunkra várunk ebédidőben. Ha az ember mindig tart a táskájában egy könyvet, egy magazint, az minden esetben jól jöhet. Persze ehhez kell egy megfelelő méretű és kialakítású táska…

Ha van már kedvencünk, akkor semmi gond, el is kezdhetjük a holtidőben való művelődést, szórakozást. Ha még nincsen megfelelő táskánk, akkor érdemes körülnézni a cipomarket.hu kínálatában. A cégnél többek között kapható férfi és női bőrtáska, bokacsizma, csizma, cipő, papucs, bakancs, szandál, pénztárca, öv. Kínálatukban megtalálhatóak a legnagyobb világmárkák termékei is. Ha felmegyünk az oldalra, akkor főoldalon rögtön termékeket találunk (többek között férfi és női bőrtáskát), természetesen ezek képekkel vannak illusztrálva, és az áruk is fel van tüntetve. A képek azért fontosak, hogy szemügyre tudjuk venni a termékeket, és el tudjuk dönteni, hogy tetszik-e, illik-e a stílusunkhoz, öltözködésünkhöz, személyiségünkhöz, és hogy pontosan tisztában legyünk a ruhadarab (vagy kiegészítő) színével, fazonjával, méretével. Az árak feltüntetését sem érdemes elfelejteni, mert a legtöbb ember, legtöbb vásárló számára talán a legfontosabb szempont egy új termék megvásárlásánál az ár-érték arány. Lehet gyönyörű egy táska vagy cipő, ha annyiba kerül, mint egy csúcs szuper számítógép, és lehet rendkívül olcsó is, ha csúnya, és már messziről látszik, hogy borzasztóan rossz minőségű. A cél a középút, a megfelelő ár-érték arányú termékek megtalálása.

A cég honlapja fehér, rózsaszín és kék színekből áll össze, és menürendszerére jellemző a modernség, az átláthatóság. Nem hiányzik róla a keresőfunkció sem, melynek segítségével elkerülhetőek a fél napig tartó eredmény nélküli böngészések. Hírlevelet is kínálnak a webshop üzemeltetői. Erre azért érdemes feliratkozni, mert elsőként értesülhetsz a legújabb modellekről, hozzád juthatnak el leghamarabb a legnagyobb kedvezmények, sőt egyéni kedvezményeket is kaphatsz. Persze aki általában több száz olvasatlan e-maillel rendelkezik, annak nem biztos, hogy érdemes egy újabb hírlevélre feliratkozni – hiszen úgysem olvassa el őket – de ha rászánod a kellő időt ezek átnézésére, akkor lehet, hogy érdemes a cipomarket.hu leveleit is felvenni a palettába.

Előnye a webshopnak, hogy 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalnak a termékeikre. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a megrendelt termék mégsem tetszik önnek, akkor elég írnia az ügyfélszolgálatnak, és hamarosan kicserélheti azt egy másik termékre, vagy amennyiben a pénzét szeretné visszakapni, természetesen az is megoldható, hiszen pénzvisszafizetési garanciáról van szó. A szállítási költség 1000 forint egységesen, de amennyiben visszaküldésről van szó, ez a díj valamivel magasabb, és a fogyasztónak kell állnia. A vételár visszakapására vonatkozó igényét az info@markascipo.hu e-mail címen kell jeleznie. Csere esetén nagyjából 1- munkanapon belül küldik ki az új terméket a cserélni kívánt portéka helyett. Természetesen az 1000 forintos szállítási díjat megspórolhatod, ha személyesen veszed át a megrendelt terméket, termékeket. Erre Vácon, Esztergomban, Szombathelyen és Győrben van lehetőség.

Mint írják, a cég elsőként kezdett bele cipők, csizmák, papucsok, szandálok online forgalmazásába, azóta pedig sokan követik a példájukat. Igyekeznek mindig a legnagyobb és legszélesebb kínálatot nyújtani, ez cipők, papucsok, szandálok és táskák terén meg is valósul a honlapjuk szerint.

Rendelkeznek gyakori kérdések szekcióval is a kíváncsiskodó vásárlók igényeinek megfelelően. Itt választ kaphatunk arra is, hogy árulnak-e hamis termékeket. Természetesen nem, minden portékájuk a márkát értékesítő nagykereskedésből származik. Mivel online shopról van szó, a cipőket nincs lehetőség felpróbálni, viszont feltöltöttek a weblapra egy márkára és nemre lebontott mérettáblázatot. Azért van szükség rá, hogy márkák szerint adják meg a méretekhez tartozó talphosszúságokat, mert minden cég más-más módon építi fel a cipőit, így bizony a méretekben is van némi eltérés.

Az e-mailben feltett kérdésekre a munkatársak munkaidőben tudnak válaszolni, ez hétfőtől péntekig reggel 9 és délután 4 óra között van. Telefonon is elérhetőek, ám a munkatársak azt kérik, hogy inkább az e-mailt részesítsék előnyben. Ennek az az oka, hogy ugyanazon munkatársak végzik a webáruház számlázását, a termékek csomagolását, és a termékforgalom bonyolítását is. Ennek okán nem minden esetben tudják felvenni a telefont. E-mailekre igyekeznek 2 munkanapon belül mindig válaszolni. Rendelést alapesetben a honlapon keresztül lehet leadni, de amennyiben ez valamilyen oknál fogva meghiúsul, akkor e-mailben is van rá lehetőség. Ebben az esetben le kell írni a megrendelő nevét, e-mail címét, telefonszámát, számlázási címét, szállítási címét, a termék nevét, a termék cikkszámát, a termék méretét, és persze az esetleges megjegyzéseket is. Arra sem árt kitérni, hogy személyesen vagy postázva szeretnénk átvenni az új ruhadarabokat.

Beszéltünk a megfelelő ár-érték arányról is, ehhez kapcsolódva fontos megállapítani folyamatosan 8-60 százalékos kedvezményekkel várják a látogatóikat, ezekről pedig egy külön menüpontban lehet tájékozódni. Az akció mértéke függ a márkától, nem mindegy gyártó termékére tudnak ugyanakkora kedvezményeket adni. Az akciós termékek mindig változnak, ennek ellenére nézzük meg, hogy a cikk megírásának időpontjában hogy néz ki az akciós készlet.

Vannak 60-70 százalékos kedvezménnyel női cipők és bakancsok, vannak hasonló kedvezménnyel magassarkúk és női sportcipők, akadnak női csizmák, papucsok és persze szandálok is. Persze a férfiak sem maradnak kedvezmények nélkül, vannak férfi bakancsok és cipők is az akciós termékek között. A gyerek mamuszokról sem érdemes megfeledkezni, lehet ilyeneket is kapni 60-70 százalékos kedvezménnyel.